Onani ;-)

Endelig skulle jeg møde ham, vi havde snakket en del sammen på nettet og i tlf., og nu var dagen endelig til at jeg skulle møde ham. 

Jeg gik i bad, kunne ikke lade være med at kærtegne min krop, i det jeg sæbede mig ind. Den flydende sæbe var dejlig kølig på min ellers noget opvarmede krop. Mine brystvorter begyndte langsomt at stritte da den kølige sæbe ramte dem, jeg masserede mine bryster med sæben der langsomt og blødt smøg sig rundt i mine hænder og rundt om mine bryster, jeg kan mærke varmen stiger i min krop. Jeg klemte mine brystvorter mellem to fingre, klemte lidt hårdere, mit underliv reagere med det samme med en dejlig varm følelse der breder sig mere og mere gennem min tændte krop, jeg massere mine bryster lidt mere, inden mine hænder langsomt glider ned af min krop, uhh varmen er så dejlig, jeg kan mærke liderligheden breder sig mere og mere, mine tanker er på den dejlige mand jeg skal møde, åhh bare det var ham der stod her nu og masserede sæben ind. Mine hænder finder straks op til brysterne igen.Vandets stråler gør mig mere og mere varm, vandet glider blødt ned af min ryg, jeg spreder mine ben lidt og bøjer mig lidt forover, vandet finder straks vej ned mellem mine baller og videre ned til min klit, jeg mærker endnu et sug i underlivet, liderligheden har virkelig taget godt fat i mig, jeg klemmer hårdt på brystvorterne igen, de er hårde og stive.

Jeg læner kælent hovedet tilbage, mine hænder kærtegner halsen, jeg stønner lidt varmen har nu bredt sig helt og aldeles igennem mig, igen finder mine hænder brysterne, jeg kærtegner dem, tager dem i mine hænder presser dem sammen, klemmer om dem, mine hænder fortsætter ned mod maven, det sitre i kroppen ved berøringerne, jeg nyder mine egne berøringer, jeg kommer lidt mere sæbe på, bøjer mig forover, massere blidt sæben ind på mine ben, vandet glider nu henover min klit, jeg nyder vandets stråler som blidt massere min klit.

Jeg sætter mig ned på gulvet, spreder mine ben, tager den flydende sæbe, den kølige sæbe rammer min varme og hårde klit, jeg udstøder et stille men lystigt skrig, jeg massere min fisse godt og grundigt med den ene hånd, den anden hånd har igen fundet vej op til mine bryster.

Jeg tager bruseren og begynder at skylle mig, først halsen jeg bøjer i nakken, de bløde stråler føles som små kys på min hals, min hånd hjælper vandet rundt på halsen. Jeg flytter bruseren lidt, så vandet nu rammer mine strittende brystvorter, jeg kan slet ikke holde fingrene for mig selv, Jeg massere og klemmer om mine bryster mens vandets stråler ustandselig fortsætter med sine små kys.

Jeg skyller mine ben, mens jeg langsomt kører min hånd op og ned af benene. Bruseren finder vej til mit dunkende liderlige skød, som er klar til leg. Vandet massere blidt mit skød, min klit prøver ihærdigt at fange vandets stråler, jeg stønner højere og højere, det føles så godt, jeg kan mærke det varer ikke længe inden jeg kommer, varmen breder sig mere og mere, hele min krop sitre af liderlighed.Orgasmen breder sig ind over mig som en tågebanke der langsomt ruller ind over land, det svimler for øjnene af mig. Jeg stønner højt og inderligt da orgasmen ruller inde over mig.

Jeg sidder nærmest henslængt på gulvet og nyder efter rusen af orgasmen, jeg rejser mig op og slukker for vandet, hænger bruseren på plads, et veltilpas smil breder sig langsomt over mit ansigt, jeg står ud af badet, og gør mig i stand.

Tænker lidt på at nu skal jeg ud og møde måske manden i mit liv. Jeg smiler veltilpas da jeg går ham i møde, han gengælder mit smil, han lægger kærligt armen om mig og trækker mig helt ind til sig, hans anden hånd lægger sig om min nakke, vi kysser hinanden hedt og længe ;-)

 

Kinky forsiden