Lidt om mig selv *S*                                                                                             

Jeg er en ung pige på 40 år, til daglig arbejder jeg med elektronik.....det vil sige det er meget fint elektronik jeg laver, jeg laver nemlig høreapparater, jeg står og montere åbne kredsløb på print og keramik plader, det er så småt, så jeg sidder og kontrollere det i mikroskop, det er faktisk meget spændende arbejde.

Der udover har jeg fattet stor interesse for det faglige arbejde, jeg er sikkerhedsrepræsentant, hvilket jeg synes er vældig spændende... jeg vil meget gerne meget mere ind i det faglige arbejde, og stiller op som tillidsrepræsentant. Jeg har været på et spændende kursus, hvor jeg lærte at finde rundt i overenskomsten, og lærte at læse i den, og ikke mindst hvordan man slår op i den *GGG* ikke uvæsentlig :-)

Jeg er nok hvad man vil kalde en meget kreativ person, jeg elsker at have noget at gi' mig til, jeg er ikke ret god til at sidde stille, jeg har det bedst hvis jeg har noget i hænderne. Jeg får meget tid til at gå med at sy perler, og brodere, men det har jeg godt nok ikke brugt så meget tid på her på det sidste, da jeg havde sat mig for at lave en HP som mange nok sys var ved at være på tide at jeg fik.

Jeg er en del på nettet, dog ikke så meget som jeg har været. Hvis I skulle rende ind i mig på chatten så er jeg nok mest af finde på Opasia hvor jeg også er hvad man kalder priviligeret bruger.......GlobalOp (sikke et fint ord jeg kan) eller som man vil sige i daglig tale .....så er jeg grøn *G* eller som jeg plejer at sige hvis nogen spørger mig om hvorfor jeg er grøn på chatten " jeg er helt ny derfor er jeg grøn *GGGG* "

Nå jeg kom vist let og elegant henover hvem jeg er *G*, jeg er fraskilt og har 2 vidunderlige drenge på henholdsvis 14 og 12 år , som jeg elsker utrolig højt, jeg nyder livet fuldt ud, samt mine 2 katte...( de er lidt generte så de vil ikke gerne fotograferes (altså kattene *GG*) .....men bare rolig jeg skal nok få taget et billede af dem så I også kan se dem *S*

Her på siden kan I se nogle forskellige billeder af mig, som er taget til div. fester( eller lige inden festen *G*) som jeg har været med til, jeg har været medlem af en forening som hedder Snik-Snak, de holdte en del fester som jeg så har deltaget i *G* og de har det jo med at tage billeder *GG* men desværre er foreningen nedlagt nu, Nå nok om mig .......jeg er ikke noget speciel.... men jeg har hørt at jeg skulle være ganske underholdende..... 

mig selv *G*  også mig *G*  og endnu et af mig *G* Dette er så mig i Dyrehaven *SS*