Efterårs romance ;-)

Det var blevet efterår, en dejlig sommer var gået. Havde i længere tid talt med en dejlig pige, om livet, kærlighed romantik og så videre. Vi var begge i faste forhold, hvor alting var givet. Uret ringer, man står op sender ungerne i skole, tager på arbejde, kommer hjem laver mad, spiser, ser tv avis den ene efter den anden, bliver trætte går i seng, og dyrker erotik onsdag og lørdag, ikke det at der er noget galt med erotikken den er da dejlig, men er blevet, triviel og uden megen intensitet.

Turde vi turde vi mødes, kunne det lade sig gøre, vi talte begge om intensitet, om at gøre noget for hinanden, at få den anden op i himmelen, sprælle vildt i orgasme, turde vi?

Gu gjorde vi, jeg lejede et sommerhus, og vi aftalte spille reglerne den første var at vi skulle mødes spise en god middag, hver især medbringe de nødvendige remedier, til det vi nu selv godt kunne tænke os. Efter middagen skulle vi så finde ud af om vi var til noget, altså om vi kunne tænde hinanden, om vi kunne give os hen, det skulle hele tiden være sådanne at man kunne sige fra.

Dagen kom og jeg tog af sted hjemmefra, for at varme sommerhuset op og forberede maden. Jeg kom frem til sommer huset, tændte brænde ovnen, og begyndte at forberede middagen. Vi skulle have gratinerede østers som forret, og culotte steg som hovedret, og gæt så selv desserten. Maden var sat i gang og sommerhuset varmet op, jeg dækkede bordet med dug og stearinlys, dem tændte jeg mange af, det var det eneste lys som skulle være. Så gik jeg i bad barberede mig, brugte lidt Hugo Boss aftershave, og tog så nogle løse bukser på og en blå Hawaiiskjorte. Jeg hørte nu en bil i indkørslen, og lurede ud gennem lamellerne, en skikkelse trådte ud af bilen, kunne ikke se meget, men man var ikke i tvivl på afstand sås de kvindelige former.

Pulsen steg til et par hundrede, eller mere, om til døren og åbne. Der stod du, rød i kinderne, det var jo en lidt mærkelig situation. Jeg tog din frakke, wauw du var i ført en nedringet kjole, som var tætsiddende omkring hofterne, dine kvindelige former var ikke skjulte. Efter en kort snak, imens vi gik ind i stuen, ville jeg anrette middagen, og gik derfor ud i køkkenet, I medens jeg var ved at anrette østersen kom du ud i køkkenet, du lagde dine hænder på mine hofter bagfra og kørte dem langsomt opad ind over mit bryst, imens du lagde dit hoved ind til min ryg, og begyndte at kæle med mig. Jeg drejede mig rundt, du knugede dig ind til mig og holdt fast. Jeg kyssede dig i håret og lod mine hænder glide ned over din ryg til dine hofter, og nussede dig blidt. En varme spredtes i min krop. Tag mig sagde du tag mig jeg vil tages nu, nærmest desperat knappede du min skjorte op, nussede mig, kyssede mig hvor du nu kunne komme til. Men maden, hvad med maden stammede jeg. Det når vi, svarede du med bævrende stemme, jeg vil tages nu, det var nærmest en befaling. Jeg lod mine hænder glide neden for din kjole og derpå op under den, dine ben rystede. Jeg nussede dine balder med faste hænder, det må vel nærmest betegnes som at jeg æltede dem. Tag dem af mig, fik du sagt i mellem alle kyssene, og jeg tror det var trusserne du mente. Jeg fattede kanten af trusserne og begyndte at trække dem af, men var nok for langsom, du bukkede dig og vupti var de af. På vej op igen tog du fat i mine bukser løsnede dem, og i et tag stod jeg men numsen bar, bukser og underbukser, på én gang. Du trak nu lidt baglæns, så jeg kunne se dig i hel figur, et fikst lille vrik og kjolen gled ned på gulvet, du rakte dine hænder frem og tog mine, samtidig med at du bakkede hen mod køkkenbordet, hvor du satte dig på. Den ene hånd trak du nu med så jeg kom tættere den anden fattede du om min penis og førte den lige lukt op i dig. Vi krammede kyssede og jeg kørte frem og tilbage. Hurtigt begyndte du at stønne, jeg kommer jeg kommer kør på, jeg kunne ikke andet, opstemte som vi var tog det ikke lang tid. Vi stod lidt, kælede kyssede og krammede. Skal vi ikke gå i bad spurgte jeg, så kan vi spise bagefter, jo svarede du, og så gik vi på badeværelset.

I badet, blev der rig mulighed at studere hinandens kroppe, dersom vi sæbede hinanden ind, men vi var sultne, og skyndte os derfor, at blive færdige, med badet. Jeg var først ude og tog kun lige et par silkeboksershorts, på til min Hawaiiskjorte, der var jo blevet rigeligt varmt. Jeg fik lavet østersene færdige, og var på vej ind i stuen da du kom imod mig. Du smilte og så tilfreds ud, det må jeg også have gjort, for der kom du i mod mig, i ført ja det hedder vist en natkjole, en flot lårkort blonde, gennemsigtig ting, og kun trusser inden under. Uhm jeg er sulten sagde du og vi satte os til bords. Under middagen snakkede vi om alt muligt, ikke om hvad der var foregået en halv time tidligere, men om os selv vores familie, og arbejde og sårn’.

Da vi havde spist, spurgte du om du måtte bestemme hvad vi skulle, jeg svarede ja selvfølgelig. Du viste mig nu 4 poser som du havde med, jeg skulle vælge en, og åbne den og uden at sige noget skulle jeg læse den seddel som lå nede i posen sammen med forskellige andre ting, og så gøre som der stod på sedlen. Jeg tog en pose og dykkede ned og fandt sedlen, læste den kikkede op, og tror jeg rødmede. Hvad så spurgte du er du med, ja ja stammede jeg, kommer nu. Jeg gik hen til dig og begyndte at kysse dig, nusse og så videre, dykkede ned i posen og fandt et reb. Jeg kyssede dig og spurgte om du mente det, ja for fanden da, svarede du, fornemmede at det virkelig var et ønske fra dig. Jeg klædte dig nu af, og bad dig om at lække dig op på bordet, hvorpå jeg bandt dig, så du lå som x i rengøringsreklamen for Ajax. Begyndte nu at kysse dig over det hele, igen og igen. Nede i posen fandt jeg noget velduftende massage olie som jeg herefter nussede ind i dig. Du lukkede øjnene og vrikkede godt med kroppen, og kom med nogle herlige lyde ind imellem. Nu tog jeg barbergrejet op af posen du ville barberes, jeg måtte bestemme. Først, ja det gjorde jeg altså, legede jeg lidt bed barberskummet, så begyndte jeg at barbere, det var en herlig fornemmelse, stor nydelse, sikke du spandt. Missen blev næsten helt bar, jeg syntes det er smukt. Så vaskede jeg dig, aldrig så jeg så dejlig en mis, og så dejligt duftede den. Jeg begyndte nu at slikke den. Min tunge ramte kilderen med blide cirkulære bevægelser, stille og roligt, dit åndedrag ændredes du gispede, i posen var der mere, med den ene hånd fik jeg fisket den op det var en gele dildo. I mens jeg slikkede din kilder legede jeg med dildoen mellem dine lår, og efter et stykke tid gled den inden for, du kom med et dejligt støn da den gled ind, min tunge arbejdede nu hurtigere og trykket på kilderen var også blevet større. Hurtigere og hurtigere gled min tunge rundt, samtidig med at jeg bevægede dildoen frem og tilbage, du stønnede vildt vred dig det du kunne gispede, endnu mere og så kom du hjælp en orgasme. Jeg begyndte nu igen at kysse dig over det hele, imens jeg langsomt bandt dig op. Jeg vil have dig nu sagde du sæt dig på stolen der, det var en spisestue stol. Du satte dig oven på mig så vores ansigter vendte i mod hinanden. Lagde hænderne omkring min nakke og kyssede mig inderligt. Jeg kunne ikke røre mig meget, med dit underliv sugede du min penis op i dig og du begyndte at ride, jeg lukkede øjnene og nød det. Nej det var godt du klemte ham alt du kunne og nydelsen var ej heller at skjule, jeg begyndte at stønne, al kraften blev suget ud af mig, vi stønnede nu nærmest om kap du kastede dig bagover, og vi kom samtidig, hele min krop dirrede, jeg var fuldstændig færdig. Vi blev siddende kyssede og kælede længe. Skal vi ikke have kaffe spurgte du ? 

Jeg gik ud i køkkenet og satte kaffen over, kom tilbage til stuen hvor du nu gik rundt kun iført min Hawaiiskjorte, syntes den klædte dig, dejlig lårkort, altså efter min mening, hvad skal jeg så have på spurgte jeg, ingen ting kom det hurtigt, fra dig. Jeg gik dog ind i soveværelset og der øverst i din åbne taske var en satin morgen kåbe den snuppede jeg. Kaffen var færdig, og vi tog den med ind i stuen hvor vi sad i sofaen og drak den i mens vi talte om alt muligt mellem himmel og jord. Klokken var blevet mange, vi gik i bad nussede med at vaske hinanden, og gik så i seng, hvor vi puttede os ind til hinanden, og sov til den lyse morgen. Den næste dag var det flot vejr, vi spiste morgenmad, tog tøj på og gik så en lang tur på stranden. Da vi kom hjem igen, tændte jeg op i brændeovnen, og der blev hurtigt dejligt varmt igen. Nå sagde hun hvad kunne du så tænke dig, jeg skal gøre ved dig, spurgte hun, ved mig hvad mener du, tja hvad kunne du tænke dig, vi har jo stadig nogle timer her sammen ikke? Det ved jeg ikke, svarede jeg du har måske en ide? Jeg har mange svarede du, skal jeg bestemme? Syntes det lød som en rigtig god ide. Ok svarede hun, du skal først strippe for mig, sagde hun og gik hen til radioen og fandt noget musik som kunne bruges, jeg sætter mig her og kikker på smilede hun. Jeg havde aldrig strippet, men gjorde hvad jeg kunne, for at det skulle være i orden. Alt det der med skjorten og rundt i luften, og så videre, gik hen til dig og satte mig med ryggen til dig og skrævede ind over dit ene lår, kørte nu frem og tilbage på dit lår, og så ud på gulvet igen, hvor underbukserne så røg, samtidig med at musikken stoppede. Kom sagde du tog min hånd og trak mig ind i soveværelset. læk dig på midten, befalede du, og det gjorde jeg. Du fandt et reb frem og bandt mig så det var min tur til at ligne x fra Ajax ´s reklamen. Er tilbage om lidt, så tog du din taske og gik ind i stuen, der lå jeg, hvad havde du gang i, syntes der gik en evighed, men så kom du tilbage, wow, iført sort hofteholder, med tilhørende strømper og push op bh, tror det hedder balkonette, og et par højhælede sko, og så havde du en bakke med ind, jeg kunne ikke se hvad der var på. Nej hvor var du flot.

Du kravlede hen over mig og kom op og kyssede mig inderligt på munden, må jeg gøre hvad jeg vil spurgte du, og tro mig alle ville have svaret ja her, det var simpelthen dejligt pirrende, det som foregik, dog uden at jeg vidste hvad du kunne finde på. Jeg fik bind for øjnene, hvilket virker utroligt opstemmende, det at man ved hvor dan du så ud og så ikke kunne se, pu ha. Så kunne jeg høre at du var ovre ved bakken og kom tilbage, du nussede mig på mit brøst, og pludselig kom noget på, det var barber gel, du smurte det ud på min brystkasse, så begyndte du at barbere mig, med langsomme bevægelser røg hårene af min brystkasse, det var en sjov fornemmelse. Jeg fornemmede at du nød dette, mindst lige så meget som mig. Armhulerne fik også en tur, nej hvor det kildede. Nu hørte jeg lyden af barber gel sprayen igen, ja rigtigt gættet, ned over min kønsbehåring, du nussede, legede med barberskummet, og min begejstring var umulig at skjule, det gispede vildt i hele kroppen, du satte barberskraberen til og med langsomme, og pirrende bevægelser, fjernede du al min kønsbehåring, det var vildt dejligt. Du afsluttede barberingen med en vaskeklud og tørrede sæben af, med legende bevægelser, det var vildt fedt. Nu kælede du for mit bryst, gav mig nogle hede kys og sank så langsomt ned over maven til min penis, du slikkede, stille og roligt, lod tungen køre op og ned af stokken og op og rundt om hovedet, med legende tunge. Nu var det som om du rakte efter noget, jeg ved ikke hvad, men fornemmede nu at du havde et eller andet for, som om det ikke var nok det der var gang i, det havde du også. Jeg stivnede og kalorius slappedes, og jeg fik gåsehud over det hele, rolig sagde du jeg gør ikke noget. Jeg prøvede at slappe af vidste ikke om jeg skulle sige fra, det lykkedes mig at falde til ro. Det der sket var at du havde fundet en, ja rigtigt nok en, dildo frem som du legede med op og ned af mine lår, op til mine testikler, legende med dem op og ned af min penis, og ned mellem mine balder, det havde jeg aldrig troet jeg skulle opleve. Du tog fat i mine balder og trak dem til side, førte dildoen hen til min ende og legede rundt om åbningen, jeg ved ikke hvad som skete, men min mistede erektion var tilbage. Du suttede nu min penis igen, med rigtigt gode bevægelser, samtidig med at du legede med dildoen lige uden for min numse, det var faktisk dejligt, kan ikke forklare det, har altid haft området som tabu. Dine bevægelser omkring mit penis hoved var vidunderlige, og var lige ved at komme. Du tog nu godt fat om roden og holdt fast, ikke endnu sagde du vent, det kunne du sagtens sige, men der skete ikke mere lige nu. Langsomt genoptog du tunge legen på min penis, dejligt, rundt om hovedet, op og ned. Du havde lagt dildoen og det var jeg glad for, vidste jo ikke hvad jeg ville syntes om det der. Du slikkede og slikkede legede helt vildt skønt med din tunge, din ene hånd brugte du nu til at nusse mig imellem benene med, ned omkring pungen, og videre ned med en finger mellem mine balder, rundt omkring min numse. Shit det var vildt, kan ikke forklare hvad som skete inden i mig, men mit underliv begyndte nu lige som at jagte den finger som du havde ved min ende. Samtidig med at du slikkede min penis, cirklede din ene finger omkring min numse, jeg kan ikke beskrive det anderledes men det var som om jeg snappede efter din finger, langsomt meget langsomt roterede jeg med underlivet og du puttede fingeren ind, shit det var dejligt, lige inden for og så kørte du den frem og til bage. Nu kunne intet standse mig, med din slikken og så din finger frem og tilbage, var jeg ikke til at stoppe, mit åndedræt var gået helt over i hyperventilering, og jeg kom i en helt vild orgasme hvor hele kroppen sitrede, samtidig med at spermen sprøjtede op på min mave, ja helt op i mit ansigt. Du tog nu dine hænder og lagde dem oven i spermen på min brystkasse og fordelte det ud over det hele. Jeg havde aldrig været med til noget lignende.

Du tog nu mit øjenbind af, og kikkede smilende til mig, er tilbage om lidt, sagde du og gik. Jeg kunne høre at du var gået ud i badeværelset, og at du brugte en del vand. Du kom til bage, nej hvor så du dejlig ud i dit kostume. Nu skal du vaskes sagde du. Og så begyndte du at vaske mig fra top til tå, og husk lige jeg var stadig bundet. Du vaskede mig fra top til tå, i mens jeg bare lå der og betragtede dig og din dejlige krop, hvad kunne man ønske sig mere? Da du var færdig med at vaske mig tog du en flaske olie, som du begyndte at massere ind i min krop, startende med arme, hals, brystkasse, var nu rart oven på barberingen, min mave, mine lår og ben for at afslutte, omkring min pung og penis, nej det var lækkert. Min penis var nu rank igen, denne behandling, kunne den ikke modstå. Du løsnede nu mine hænder, og bad mig nusse dine bryster, det er nu ikke noget jeg behøver at få besked om, elsker at nusse bryster. du satte dig over skrævs på mig og førte min penis op i dig, nej hvor dejligt. Dine bryster i mine hænder som jeg knugede og nussede, og min penis oppe i dig. Du begyndte at ride den, nej det var dejligt. Jeg var ikke helt oppe i dig, og der var luft ned til min mave når du red frem og tilbage, jeg var ikke i tvivl om at der blev ramt noget inde i dig, du stønnede fra første færd, og red hurtigere og hurtigere, jeg gjorde hvad jeg kunne for at holde i dine bryster, det var svært du nærmest hoppede op og ned, nu gispede du og sukkede jeg kommer jeg kommer, hvorpå du sank sammen over mig, og kyssede mig vildt. Du steg af og lagde dig imellem mine ben tog min penis i munden og suttede nu med et ordentligt vaccum, og der gik ikke længe før jeg kom, denne gang i munden på dig, nej det var vildt. Du bandt mig op, og vi puttede os under dynen og kælede til vi faldt i søvn.

 

Forfatter ukendt :-)

 

Kinky forsiden